För att stilla eliins nyfikenhet + övrigt jag känner för att berätta

Yup, att jag nämnde sex i förförra inlägget väckte ju fröken Anderssons nyfikenhet. Och Eliin, jag bröt vår celibat pakt - I'm sorry. Till mitt försvar får jag säga att det var värt det. Det var så att säga bra! Och tro't eller ej, jag har t o m vart på dejt med objektet som förövrigt har ett namn:) Som inte ska avslöjas än, allt för att hålla intresset uppe hos Eliin:)

Annars har dte kommit snö över England. Vilket är lika med kaos. Efter att ha jobbat 27 timmar på två dagar och sovit 5 emellen så skulle jag hem vid halv två på natten i söndags. Till min stora glädje upptäcker jag att det inte går några bussar. Sagt och gjort, drar ner mössen och knatar på med bestämda steg. Stolt kan jag berätta att jag gick ända till Mornington Crescent. Efter en sådan prestation är man värld ett ligg!

Sådär jaa, nu har jag nog faktiskt redogjort för ganska mycket som hänt den senaste tiden!

Ikväll hoppas jag på karatefylla med Emelie. Eller nått annat trevligt.


så här ser vi ut när i är på väg hem efter en trevlig utekväll

Det enda som kan få mig att vilja lämna london....

...för fyra dagar. Hultsfredsfestivalen!!!!! Varför bryta en vinnande tradition liksom? Nää den 8-11 juli samlar jag ihop ett gäng i bödvar, drar till systemet och inhandlar öl och återvänder till Smålandsskogarna.



Klara artister so far:
   - The Killers
   - Anna Ternheim
   - Dropkick Murphys
   - Frida Hyvönen
   - The Heart Strings
   - Lars Winnerbäck
   - Lenka
   - Maia Hirasawa
   - Markus Krunegård
   - Regina Spector
   - Sonic Syndicate
   - Takida
   - Timbaktu

1390 kr känns som väl investerade pengar!


I guess the party is over, but a new will start!

Dock ingen ursäkt för att maska med bloggandet. So let's see here. Sist jag skrev var innan vi skulle ha staff party - det var två veckor sedan! och inte fick jag va med på hela heller. jag fick nämligen jobba till 01 först. Så efter dte drog jag och Suz dit för att upptäcka att hälften redan dragit där ifrån. De som var kvar var asknack. Efter lite tequila och Vodka Cranberry vinglade jag hemåt stöd av Anton. Tack!
Dagen efter skulle jag jobba. Kände mig sjukt trött, kom till jobbet, fick syn på James, kände mig genast fräsch!

Hmmm...efter detta går dagarna lite ihop. Har inte riktigt koll på vad jagf gjort de olika dagarna. Eller joo förresten, den 27 januari var jag och Tilda på Westfield. För er som inte vet är westfield ett mecka för alla shoppingdårar - det är med andra ord världens finaste shoppingcenter:) Lost in delirium gick jag runt där. Spanade in i skyltfönstren hos de stora modehusen; Miu Miu, Prada, Ted Baker, Marc Jacobs - you name it. Blev allt lite modekåt, så när jag såg drömskorna från Karen Millen kom orgasmen som ett brev på posten...så fort jag har köpt dom ska jag lägga upp en bild på dom<3
De skulle dessutom passa asbra med mina nya byxor...från H&M. Man får shoppa enligt budgeten, även om man råkar vara såld på kläder och bo i London.

På kvällen där sen så drog jag till Stor Henke i Chelsea. Jag, Emelie, Anton och Henke roade oss sedan med att spela Nintendo Wii hela kvällen och dricka hemmagjorda drinkar. Kalasbra kväll.

Nån dag var jag även ute med Sara och Carro. Sjukt längesen jag såg dom sist så det var kalaskul:)

Förövrigt håller bartendergruppen 22/9-16/10 på att splittras upp helt. Alla ger upp london. De senaste att ge sig av var Jenni och Sebbe. Nu återstår bara jag, tilda, carro x2, josse, sara, siri och viktor = 8 out of 22. illa!


what used to be

Hostelet kommer heller aldrig bli sig likt igen. Dave fick sparken för några veckor sedan, i samma veva gav paul och Matty sig av. Leighton drog till Skottland med en amerikansk brud han förälskat sig i. Nu har även Michelle fått sparken. Jag sympatihatar också Eliska - det är horan som är General Manager över alla Astor Hostels.
Förövrigt åker även Emelie, Anton och Jaimee hem nu i veckan. Och dom kommer jag sakna så jag nästan börjar gråta bara av tanken. Emelie drar ju iofs bara hem till Stockholm, så att hälsa på henne är ju varken dyrt eller långt borta. Men Jaimee baby drar till Australien!!! :S. Men då har jag bara ytterligare en anledning att dra dit. Får försöka se det positivt.
Den "nya" bartendergruppen har "graduated", blivit en av de "gamla" grupperna och åkt hem.

I guess the old party's kinda over - but a new will start.

Ikväll hoppas jag iaf på att umgås med både jaimee och Emelie för sen jobbar jag hela veckan. B@1 covent garden är ett hett tips för ikväll.

Förövrigt har jag fått sex sen sist jag skrev men det tar vi mer om imorn.

So Long

                                                                                                                                                                             
                                                                                                                                                                                     


RSS 2.0