On Anon news

Iaf såg vi inte bättre ut förr - inta alla av oss iaf. Bakgrunds fakta; hela On Anons kontor är nu prydligt dekorerat med bilder av vår barmanger från när han gick i High School. Herrn anses nog vara en av de snyggaste på jobbet - det var han inte i pudel rockar frisyr! Jag stod och småskrattade lite åt bilden idag när Adrian glider upp jämsides och säger nått i stil med "Oh my god! Look at me. I was pure sex, wasn't I?
Jag lyckas visst driva med och låta så övertygande att han på allvar todde att jag tyckte han såg sexig ut. Adrian skiner iaf upp som en sol och ser asglad ut. Sen skuttar han iväg, Scott kommer ut från kontoret, tittar på mig och sen börjar vi båda asgarva! Jag ska försöka få tag i bilden tills imorn!

På jobbet har det förövrigt vart roligt idag. Jag och Vickan har jobbat i samma bar. Vi har dansat och haft roligt och serverat en och annan drink. Vickan har förövrigt även en beundrare. Han ser ut som en skelögd gammelsmurf på crack. Säkert helt harmlös, eventuellt med en antydan till förtjusning för yngre flickor (typ vickan).

Annars har jag gjort en häxblandning idag till en kund som faktiskt efterfrågade det. Det gjorde ont i mitt bartenderhjärta att mixa alla dessa alkoholer i ett glas. Tänk er "Circle of Death" fast frivillgt. Nåväl Tequila, Goldschlager, Midori, Aarchers, Black Aftershock och Chambord åktener i glaset. Jag kände kreativiteten flöda och toppade upp kreationen med lite Becks. Drinken kallar jag "Highway to Hell".

Den stackarn som drack upp dte får nog besök av bakfyllemannen imorn.

Sjukt bra dag

Igår var en sån där skön dag. Vaknade av mig själv och var galet glad att jag inte var bakis! Struttade runt i lägenheten och lyckades med bedriften att inte uträtta nått viktigt alls på ca 4 timmar!
Sen drog jag in till Holborn för att träffa Michelle. Michelle är för övrigt världens bästa skulle jag tro. En av de bästa iaf. Vi drog till en turkisk restaurang och åt romantisk middag! hahah. och vi behövde inte ens betala för brödet!
Det enda vi snackade om var typ Greece, Greece och Greece. För vi ska åka till Grekland och jag ska snart boka min flygbiljett. Det är något som vi hissar!
Efter middagen drog vi till Leicester Sq och köte glass. Det borde jag förövrigt ha fotograferat. Sen drog vi på bio. Jag satte förövrigt i mig en hel balja popcorn själv. Som kronan på verket liksom. Filmen vi såg var riktigt bra iaf; "Vicky Christina Barcelona" hette den. Den gick ju för ett tag sne kanske ni tänker nu, och jaa, mycket riktigt dte gjorde den. Men vi gick på en sån där bra lågpris bio som visar filmer som precis lämnat de stora salongerna! Billigt och bra när man vill spara pengar! (för att till exempel åka till Greece)

Efter detta var jag alldeles skuttig och på sinnessjukt bra humör så jag hoppade på bussen mot Angel i hopp om att dte var lite action på Chapel bar. Det var det inte riktig. Efter att desperat ha försökt liva upp de andra tre gav jag upp och åkte hem.

Nu väntar 5 dagar med jobb. Av dessa är 2 dagar dubbelpass. Men vad gör väl det när jag ska spara pengar och åka till Greece.

Wooop woooop

The good days are rolling

Idag är en bra dag! Jag har varit vaken ca 1 timme men jag känner redan de positiva vibbarna flöda.
I söndags var också en bra dag! Jobbade uppe i Loft (som för er oinsatta är On Anon's mest busy bar). Dricksen ramade in och jag hade rent utsagt askul.
Efter deap cleaningen stannade några av oss kvar för att enjoy some alcoholic beverages. Vi firade PJ's födelsedag, James försökte supa ner PJ (det gjorde Pj bra själv!) och Daniel och Martin försökte klura ut ett sätt att få av mig klänningen. Mycket givande kväll! Tills.....James får för sig att free poura sambucca rakt i munnen på mig. Oh, han är charmig han.
Vid sjusnåret bestämmer James att det nog kan vara en bra idé att bryta upp festandet. Vilket det med all säkerhet var för vid det här laget var PJ snorfull! Ramlade omring som en trasdocka, sluddrade och skämde ut sig sådär lagom inne på donken. Det ända jag gjorde i en konstant halvtimme var att be folk om ursäkt! hahaha
Vid åtta så drog jag och Olga hem till henne, provade kläder och sov.

Igår provjobbade jag förövrigt i en cool bar på brick lane:) Sen vart det i illfart hem till Ellen ör en snabb tillfixning innan vi drog till Tiger Tiger. Var rätt lamt där så jag drog hem och sov vid 01.

Dagen ska spenderas med Michelle. Walkabout är ett hett tips.


That's hard core

Jag är faktiskt mäkta stolt. Igår jobbade jag 12-02 med halsont, snuvig näsa och ev feber. Detta utan att svimma eller göra massa misstag. Gött jobbet säger vi. Gött jobbar även till Elin och Mimmi!
Idag är det söndag och bank holiday. Det betyder att många places är stängda. Dock inte On Anon. Vi firar istället med att förlänga öppetiden med två timmar! Den som hajjar logiken i detta vänligen droppa en kommentar eller två! Tack!

Igår fick jag även syn på nästa veckas schema - kort och gott innebär dte att jag jobbar från igår till och med nästa söndag.

Kommentaren på detta blir: "Askungen, askungen, ASKUUUNGEEEN"!

"Stackars askungen, hon går nog inte på bal. De fixar de nog med jobb, jobb å jobb":

Hahahahaha

Nån som mvill festa på  måndag kväll efter 22 kan ju droppa en line med!

Halsfluss??

Jag är sjuk. Och ingen pysslar om mig och kommer med grejer. Blöööööö
Vickan är på jobbet och mamma befinner sig i ett annat land.
Så jag rår om mig själv bäst jag kan. Tittar t ex på gamla snuttar från Astrid Lindgren filmer.
Karlsson på taket är ball han:)

Lillebror: Du kan väl inte bara ta den största bullen så där!
Karlsson: Vilken skulle du ha tagit om du hade valt först då?
Lillebror: Den lilla såklart!
Karlsson: Ja, nu fick du ju den lilla. Vad gnäller du för?

Jag skrattar så att halsen gör ännu ondare. Karlsson ¨på taket är inte gjort för barn för de fattar inte ironi. Det är barnprogram gjort för sådana sm jag och jag gillar't:)

Imorn väntar ett 13 timmarspass och jag måste jobba oavsett hur jag mår. Så nu jävlar blir dte sova och hoppas på att fotbollen i halsen förminskas till en golfboll.

Ciao

15 timmar och 47 minuter senare

lever jag fortfarande. Efter att ha pratat med mamma så tror jag inte längre att det är den mexikanske mördarbascillen. Jag har nog bara åkt på en vanlig hederlig förkylning. skönt det. Men, utifall att så ska jag kränga i  mig en vitlöksbaguette idag igen - för att vara på den säkra sidan.

Annars håller jag på att få lite damp på mig själv. För första gången under ca 6½ månaderna jag jobbt på On Anon ringde jag och sjukanmälde mig. Sånt ger mig alltid spunk. Jag tycker inte om att behöva "let people down". Men å andra sidan, när fan har dte företaget ställt upp för mig. Egentligen vet jag ine hur sjuk jag är - jag är bara sjukt trött. Sjukt trött på jobbet misstänker jag. Det kan gå dagar när jag verkligen känner för att säga upp mig på studs. Få kränga av mig "horlinnet" vi tvingas jobba i och slippa servera allt i plastglas efter klockan 21 -  det är ENBART jävligt pinsamt. Men sen kommer dte någon dag när jag faktiskt har skitkul, får bra dricks och känner mig uppskattad.
Egentligen är On Anon nog för ytligt för mig. Men vet inte riktigt vem som snackar vad om vem och med vem. Egentlien vll jag jobba på ett finare ställe med riktiga coctails. Där folk antälls för att de är bra i baren, inte för att de ser snygga ut bakom baren. Fast egentligen är det nog jag som är ytlig; On Anon är inte creddigt nog för mig. På nått vänster anser jag mig själv "för cool" för att jobba i west ends turistklubbar. Det änns för oäkta. Jag är för ytlig för det ytliga, jag vill ha lite djup och credd på det hela.

Så nu har jag ringt Vince. Min gamla bartender lärare -  han skulle ringa mig tillbaks sa han:) Det lät positivt tycker jag.

Nää för att lätta upp stämningen lite nu kommer en bild från när Emelie var här.



Dagens låttips till bilden blir

"I just don't know what to do with myself" - White Straps

So Long

Hypokondria i sin finaste form

Jag mår som en urvriden trasa idag. Känner mig helt orkeslös. Kan vara feber tror jag. Eller ännu värre kanske, Sininfluensa. Det var ju faktiskt ett spansktalande par och käkade på jobbet i tisdags. Ju mer jag tänker på det, desto säkrare blir jag på att de var från Mexico. Tänk om jag har blivit nersmittad med mexikanske mördarbasciller?
Med min alkohol intoxicatade kropp som säkert har ett jävla cravings efter alla möjliga näringsämnen så känns jag som ett utmärkt offer att smitta ner.  Mitt imunförsvar måste ju vara kört i botten. Hostade han inte lite på mig med? Joo, vid närmare eftertanke gjorde han nog det. Någon vill mig ont.
Det är säkert nån på jobbet som fått nys om att jag skulle på provjobb ikväll. Jaa, det är On Anon förbannelsen. Kan inte de behålla mig ska ingen annan få mig heller. Det här är alltså straffet för att jag sökt annat jobb. De tänker mörda mig med svininfluenseviruset. Ungefär som Ryssarna gjorde med nån gammal Sovjet spion. Jag vet för mycket och nu måste jag dö. Så de anställde en hostande mexikansk mördarmaskin.
Så måste det ju vara.

Men, så lätt tar man inte död på mig så för att fighta tillbaks så har jag precis krängt i mig två vitlöksbaguetter. Vitlök ska vara bra mot basciller. Det vet jag.

Hur som helst, nu ligger jag här med dödsångest och som om dte inte skulle vara nog så stinker jag som ett helt vitöksplantage.

Imorn ska jag hosta på Kevins mat - utifall att...


Och då sa Elin...

..."You stupid little cunt".
Detta var ett av de mäktigaste ögonblicken i Roadhouse historia.

Lite bakgrunds information till detta dramat. Elins och Hekes kompis Mimmi har flyttat till London. En nog så bra anledning att fira. Allt som går att firas ska firas. Till exempel kan man fira att man inte festat på tre dagar (något som jag nog aldrig kommer kunna fira i London, men ändå).
I alla fall, vi förferrde på Penton Street, dressade upp us för success och styrde klackarna mot Roadhouse. Det är så trevligt där. Efter lite kindpussande studsade vi in gratis. festsällskapet bestod av mig, Elin, Mimmi och Marcus. Stackars Marcus var vår "bögkompis" under kvällen. Det var iaf var alla andra trodde.
Vi shottade, drack en öl och satte oss sen vid ett bord för att titta på flair tävlingen. På något sätt så hittades vi av två killar från Glasgow. Eftersom de inte förstod vad Mimmi och Elin sa så vi jag prata med dom.
De köpte in massa drinkar och shots och för en stund tyckte jag att de var riktigt behändiga. Men, och nu kommer the big noo, noo - så började karlsloken snurra runt på mig i ett försök att dansa. Han snurade och skruvade så att jag började fundea på om han trodde att jag var en falska och försökte flaira med mig. Han blev iaf riktigt irriterande efter ett tag och när han bet mig i axeln i nått desperat försök att göra ett sexigt move var måttet rågat. Jag flydde in på toan och Elin pratatde förstånd med honom.
Monologen löd nått i stil med "She's not interested! Can't you see that you stupid little cunt" Elin was on fire:)

När irritationsobjektet var borta ur bilden och Marcus gått hem, då började festen på riktigt. Vi snackade med en massa roligt folk. Det bästa var dock när Clinton (en av de bästa i England på flair) kom fram och sa att han känmde igen mig. Han var nämligen flairlärare på vår bartenderkurs. Fast han var där bara en gång pch detta var i Oktober. Så jag kan verkligen inte fatta hur han kände igen mig. Hur som helst. Han erbjöd mig en plats på flairingskolan han håller i - GRATIS!!!!!!! Ni hemma i Sverige fattar nog inte hur stort det här är. Men det är det! Jag ska då lära mig flaiara gratis av en av de bästa i hela jävla fucking UK....wooooooho!

När Roadan stängde var jag i lyckorus=) Elin och Mimmi hade varsin karl på g och tillsammans styrde hela gänget mot Fabric. Dansade konstant till 5.30 på morgonen när vi beslutade oss för att åka hem.

Vaknade vid tolv imorse och var i Struggle Town. Drog ner med girlsen och Dillis och käkade bakfyllemat. Sen dess har vi avverkat en himla massa filmer och bara vart gött bakisslappa.

Ikväll är dte nyktert och klarar jag ytterligare två kvällar uan fest så är dte dags att fira:)

....

"Rock chick of the century is acting like she used to be,
dancing like there's no one there
before she never seemed to care
now she wouldn't dance,
it's so rock 'n' roll to be alone"

Ligger något i detta. Nåväl, jag har inföskaffat en kamera. Innan jag tänkte så hade jag en brillinat idé att lägga upp en bild på dne här på bloggen. Inså dock sen att dte är rätt svårt att ta en bild på en kamera om man inte har någogn annan att fota den med.

Vickan har nu lämnat London, Roadhouse andas ut. Jag saknar busfröet redan!
Dock så har ju fröken Elin Persson blivit resient här nu. Och jag har fått en ny partner in crime. Vi har festat lite här, lite där och även käkat ute på restaurang!!!

Igår gjorde vi Brick Lane. Kul som attans var dte och jag har insett att det är där de snygga pojkarna hänger. Urbra med andra ord och återbesök snart.

Förövrigt ka jag försöka mig på att börja spara lite penar nu så jag kan ut och tågluffa med Michelle i juli. Det vore rätt gött.

Nu ska jag äta en kiwi och sen jobba.

Bloggens första lista

Det där med listor ska ju vara bra sägs det. Så nu ska jag knåpa ihop en här över saker jag borde göra/ha gjort i london men som inte blivit av än (pga pengabrist - gåvor mottages tacksamt).

1. Tower of London.
2. Buckingham Palace. Jag har väl inget större intresse av kungaparet egentligen. Men det är nog en sån grej man bara måste gå in i.
3. British Museum. Gratis, ingen ursäkt för att inte gå dit imorn
4. Tate Modern och Tate Britain. Se ovan
5. St Paul's Cathedral. För att göra gamla turismlärar Gunnar glad.
6. Besöka alla de kända parkerna
7. Westminiter Abbey och hela Parliament sq
8. Museum of London
9. National Martime Museum
10. Imperial War Museum
11. Design Museum
12.Theatre Museum
13. Serpentine Gallery
14. Sherlock Holmes Museum
15. Ripley's believe it or not
16. Hampton Court
17. Dagstur till Brighton (
dit ska jag faktiskt den 25 maj!)
18. Gå på massa musikaler och teaterföreställningar
19. Festa på Madame Jo Jo's
20. Notting Hill och Portabello Road
21. Eastern London.
Detta inkluderar båttur ut till Greenwich, Canary Wharf, festa vid Brick Lane
22. Windsor Castle

Nu orkar jag inte lista mer, men ni fattar poängen. Jag måste börja se mer grejer! Och så vill jag ha en kamera så jag kan föreviga mina upplevelser!

RSS 2.0